Dröm i uppfyllelse

I lördags gick ngt jag har dröm, fantiserat och hoppats på i uppfyllelse. Nu känns det mest tomt, lr snarare väldigt tomt. Fan. Men det var ju en chans jag bara inte kunde missa. Men kunde ju ha skött det lite snyggare. Fan

Ledig imorn, 100 grejer att fixa som vanligt. Äntligen fått tummen ur och registerat mitt nya bankkonto. Imorn står städning och storhandling på schemat. Fest hos mig på fredag, blir nog riktigt najs.

Nu glo klart på film sen sova och inte försöka tänka så mkt på just det där.

Mmm färdigmat

Käkade faktiskt en Findus färdigrätt som var helt ok. Har dock redan glömt vad den heter :s

Ska åka och bada med familjen Hennigor och Sara ikväll. Klippor och lianer. Kan bli grejer det!

Nu ska jag plocka el fast Sara vill ha mig kvar. Klart hon vill, jag är ju bäst ;p

Fraktur i foten

Yeah, ännu en 21-kväll.  Är själv kvar på avdelningen nu. Uää gick precis förbi en äcklig hårig gubbe me helt öppen skjorta, varför fattar inte folk att man bör klä på sig när man handlar även om det är varmt ute. Förbjud bara bringor i butiker.

Var hos läkaren idag, första läkarbesöket som Halmstadbo. Sjukt lång backe upp till sjukhuset, gamlingar hinner ju dö på vägen. Stukade foten den 17 maj och den gjorde fortf ont och var svullen så jag tyckte att det var läge att kolla upp den. Hade en fraktur, men den hade börjat läka av sig själv, men det kommer att ta ungefär 3 månader, drygt. Aja nu fick jag ju det gjort iaf.

Nästan allt klart för Florida nu, ska bara faxa försäkringspapperen. Och så packa såklart, ska faktiskt börja 3 dagar inna jag åker. Rekordtidigt.

Nu ska jag lyfta in lite kompostgaller. Inte så mkt att göra ikväll, vi har äntligen fått ordning på lagret.

Önskar jag va hemma i Uppsala ikväll istället. Nina fyller år. Vill bara säga grattis och ge henne en kram.

Grattis Nina!!