I Uppsala

Yes nu befinner jag mig i hemmets lugna vrå igen. En semestertripp till Uppsala behövdes för att ladda batterierna. Har bara velat sova ända sen jag kom hit och det får jag göra också. Blir uppassad som en prinsessa, farligt sen när vardagen knackar på igen.


test

test

InDesign

Trött på att sitta och och pilla med InDesign. Har hållit på med det en timme nu och jag har har varit trött på det i 55 minuter. Ska sy gardiner istället. Det är på tiden, har bott här i 4 månader nu och det har ännu inte blivit av.

Eurostop

Har äntligen tagit mig ur sängen, kan inte minnas sist jag låg så här länge. Höll på länge igår, kom hem vid 5-tiden imorse. Väldigt trevlig kväll med kollegorna.

Vill till Eurostop idag, försöker bara hitta någon som vill hänga på. Kan bli svårt.

Middag med min ex-roomie ikväll, treeevligt! Så tråkigt att laga mat till sig själv jämt så det ska bli kul med omväxling.

Coca cola

Nu skulle det kunna komma en reflektion om coca cola company, USA och kapitalsm, men det är lördagkväll och jag är trött så det får vänta till en annan gång. Just nu vill jag bara lovorda cola med lemon-smak. Förstår inte varför den ska försvinna för att lämna plats åt lime. Försöker intala mig själv att lime är lika god men det är bara lögn.

En halvtimme kvar tills jag slutar. Ska kasta mig hem sen och göra mig redo för fest. Inte särskilt laddad just nu. Sitter och tittar på det äckliga tangentbordet här på jobbet. Önskar att jag hade en sån där cool tangentsbordsdammsugare (<--- långt ord).. Vill ha en sån, slippa peta med tops.

Sitter på en otroligt ful stol som är målad i guldfärg, kan det bli mer tacky?

En unge ligger till vänster om disken nu och skriker att han vill ha godis. Jag hatar barn.

Yeah

Mitt första blogginlägg. Coolt? Snarare tragiskt när man inte längre orkar uppdatera sin gamla pappersdagbok utan istället måste köta nätvarianten. Får väl skriva ut alla inlägg sen, binda ihop sidorna så att det liknar en riktig dagbok iaf. Måste ju ha något att bidra med till eftervärlden. Vill kunna bjuda på lite äkta pappersfeeling.

Fest med jobbet ikväll.

Jobbar stängning. Segt. Borde ha tagit med mig en grogg för att kunna värma upp.

/Shazmine

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!