Allt är piss

Fuck it. Sitter i skolan och käkar thai, fyra små rätter. Smakar bra. Riktigt bra. Allt annat är piss.
Världens mysigaste söndagkväll, nu är det piss. Han kommer inte att höra av sig. Piss

Rapporten ska in i morgon. Vi ligger sjukt efter. Sjukt.

Nu är jag mätt och bitter. Mest bitter tror jag och jag är jävligt mätt

Blommor

Yes blommor är på tapeten nu. Har egentligen massa kunder så jag är inte så värst uttråkad men jag gillar inte blommor. Oftast faller prislappen av och jag ser inte skillnad på de olika sorterna (för att jag bryr mig inte).

Varmt och skönt ute, varför handlar folk? Åk till stranden istället.

Fest ikväll, 6-gala. Lite kluven över hur mkt jag ska dricka. Vill bli full men har massa att jag imorgon innan jobbet (laga tacopaj, tvätta, städa). Men eftersom det kommer bli en hel del gratis dricka så kan det nog hända att jag kör hårt ändå. Kommer nog att bli god mat iaf. Men jag måste klä upp mig. Kjol och högklackat. Kan bli smärtsamt.

Trött på idioter som inte kan ta fram till medlemskort i tid. Skulle kunna vara snäll och fråga varenda en efter kort men så snäll är jag inte. Tycker inte att de förtjänar det. Frågar jag inte efter ditt kort tycker jag oftast att du är en idiot. Jag frågar sällan efter kort.

Var hemma i Uppsala över Valborg. Skönt att träffa alla. Fick ett kilo köttfärs i huvudet. Gjorde riktigt ont och jag hade inte förtjänat det. Lr så kanske hade jag det, kanske var det straffet för att jag kissade på en lekplats.

Är kissnödig nu också, kommer ingen och byter av mig snart? Hungrig. Hade tänkt äta morötter men överväger ngt godare. Typ revbensspjäll.

Har en dejt på söndag efter jobbet. Den här är jag faktiskt nervös inför. Vad betyder det?
Har inte berättat för honom om mina Florida-planer. Vill inte skrämma iväg honom.

Måste hitta ngn som vill byta mig på rast. Kissar på mig snart.