Magic

Disney var ball, måste dock tillbaka ngn gång och avverka alla världar. Gillar dock inte barn, de låter och är alltför lätta att trampa på, vilket gör att de tjuter ännu värre. Barn är oxå rätt skrämmande. Åt frukost med Matthew och Megan i helgen och de tokstirrade på mig hela tiden, släppte mig inte ens med blicken för att kolla vad de stoppade i munnen. Creepy. Sen så vet man ju aldrig vad de vill, outvecklad vokabulär gör det svårt att kommunicera.

Börjar faktiskt längta hem lite nu, såg en tomte igår och insåg att det inte är långt kvar.

There is nothing good about goodbye

Vill vill vill se Hinder på torsdag, men inte en käft som vill följa med. Jobbar på att försöka få alla jag känner att inse hur bra de är, precis som vanligt när jag har snöat in på någonting. Just nu är det Hinder, med snyggaste trummisen ever (rött, lockigt hår, behövs det mer?).

Det är knepigt det här med musik. Jag har ju ingen smak! Lr snarare ingen enhetlig smak. Det spretar åt alla håll, schlager, metal, rock, punk, visor, reggae, ska, pop, hip-hop, boyband, trance, country, electronica, indie och en massa annat trängs i mitt bibliotek. Men mest av allt finns där nog rock i olika kombinationer (hårdrock, pop-rock, rock'n'roll, punk-rock, osv). Är jag en rock-tjej då? När folk frågar vilken musik man lyssnar på så låter det ju så diffust att säga "lite av varje, beror på humöret".

Men å andra sidan så kan jag inte förstå folk som bara lyssnar på en och samma stil hela tiden, när det finns så mycket bra musik som lägger sig som bomull runt själen. Pandora.com är min ständiga insperationskälla.

Idag sörjer jag min mobil, som verkar ha dragit sin sista suck. Så nu står Motorola Razr V3X på önskelistan.

Måste även slå ett slag för betapet.com. Det, tillsammans med Super Mario kommer vara anledningen till att jag inte pluggar ordentligt. Bara 14 skoldagar kvar nu, ha det är ju ingenting! Just det, ingenting, damn får nog skynda på lite med allt som ska hinnas med innan finals...