Smidig som en tjuv om natten

Jag har tappat bort min nyckel till mitt förråd. Har letat efter den ett tag nu men den verkar inte komma fram. Alltså måste jag klippa låset. Ingen tragedi i sig, lite drygt men inte så farligt om man jämför med all annan jävulskap som man stöter på varje dag. Men imorgon ska jag hem till Emely efter jobbet, flyttpacka lite, sova där och sen åka till Sandhamn på lördag. Sova borta så det vore riktigt bra att ha med sig en sovsäck.

Min sovsäck ligger i förrådet. Som jag inte kommer in i. Har inga verktyg för att bryta upp låset (pappa, hjälp!). Men jag är smart. Som en smidig tjuv så löste jag det hela när jag var uppe på vinden nyss. Förrådsdörren går inte hela vägen upp till taket. Den är hög så det finns inte en chans att nå över med kanten. Försökte hoppa (hade jag varit 3 meter så hade det kanske funkat om jag hoppade) men det gick inte. Tittade snett åt vänster på en superranglig men hög trästege. Bär bort den till mitt förråd, kliver upp med rädda steg (jag är ju höjdrädd för låga höjder) och lyckas få med mig stora rivsår på armen, men viktigast av allt; jag fiskade upp sovsäcken.

Kreativ tjej eller hur?

Nu är jag redo för Sandhamn. Eller nästan iaf, måste packa klart, ladda musik och jobba lite. Imorgon fixar Malou och Anna dricka och förtäring. Såg att det ska bli 23 grader och klarblå himmel i helgen. Vi kommer inte behöva lida alltså.

Tele2Studio

Trött och väldigt nöjd. Är superfull på en öl, tur att jag ska hem.

Ikväll har jag varit på Berns och styrt upp finalen i Tele2Studio. Sett massa bra band men bara ett kunde ju vinna. Stort grattis till The Luxe. Jag som som känt mig lite avtrubbad hela kvällen pga av stress blev nästan rörd till tårar när jag såg hur glada det blev. Glädje som kommer från hjärtat kan nog vara det vackraste som finns. Och att upptäcka ny musik som man tycker om kan vara bland det roligaste som finns.

Nu väntar nya projekt, nya utmaningar. Work IS fun.

Eurovision Song Contest 2008

Jäklar i min låda vad bra det blev i lördags. Eurovision slutade ju inte så bra hörde jag. Men det var bra drag när Charlotte uppträdde iaf, då var det allsång och hela festförsamlingen tryckte ihop sig framför skärmen, viftade med svenska flaggor och var på bra humör. Sen så minns jag inte så mycket mer av själva tävlingen. Vann Ryssland? Tyckte att jag hörde något om det.

Det var folk precis överallt, träffade nya trevliga människor vart jag än gick. Njöt av fri bar och kunde inte bestämma vilket virke jag ville ha till min vodka så jag shottade den istället. Dansade och sjöng så att jag är lite lite hes idag. Det dansades med praplyer, porslinshundar och praktikanter. Jag trillade på dansgolvet och upptäckte inte skärsåret förrän jag såg blodet som runnit längs med benet och stilla torkat in. Samlade på mig blåmärken efter andra vilda eskapader.

Ja ni hör ju hur det låter, det här var verkligen årets fest. Hela dagen har gått åt till att få reda på allt skvaller som jag missade. Just den biten måste censureras här, men några av de snällare bilderna kan jag bjuda på.

Får ta tillbaka det där om att visa bilder, tydligen vill inte blogg.se tillåta det idag. Och på facebook kommer de inte hamna. Får försöka en annan dag istället.

Det finns en rätt skön återgivning av kvällen här i
Fyllebloggen



Vill man vara fin får man...

Om jag låtsas som att jag inte alls har hela håret fullt med rullar så kommer ingen annan se det heller, visst?

Det går ju inte att stanna inne när solen skiner som den gör.


Fotbolls-EM

Folkfest ikväll och mer sånt blir det, snart är det ju dags för fotbolls-EM. Matchen den 10 juni kommer jag njuta av i Kungsan och den 14 visas den på W.T.A.I. Festvalfotboll blev det senast på Hultsfred, vilken kväll det var, vilken glädje! Hoppas på en repris i år såklart.



Måååål!

Alumni vs. Schlager

Det kokar, bubblar på ytan. Det är en het stämning här m.a.o. Håller på och ställer iordning för morgondagens fest.

Fest med stort F.

THE party.

Ahh ni fattar. Det kommer bli kladdigt, creddigt och bara det allra bästa av allt. Ska sova lääänge imorn, slappa hela dagen, spara energi. Sen tar vi en middag på Sabai Sabai. Efter det; schlager, champange och fest till solen går upp.

Men en liten del av mig gråter för att jag inte kan klona mig och vara nere i Halmstad på samma gång. Tidigare idag vinkade jag av Emely, Magda och Joar som ska ner på Haspspex och alumnimiddag. Härliga Haspare, satan i gatan vad bra ni också kommer ha det imorn.

Punsch vs. Champange
Spex vs. Schlager
Halmstad vs. Stockholm

Inget lätt beslut, men vi får ringa videosamtal, slå på högtalartelefonen, sjunga ihop men skåla på varsitt håll så ska det nog gå. Saknar er som är där borta, men de som är här gör att jag går plusminusnoll.


Studenten 2003

Igår var min gamla multimedialärare från gymnasiet med i tidningen. Jag har läst hans blogg ett tag utan att fatta att det var han men nu var jag ju tvungen att skicka iväg ett mejl och säga hej, uppmuntra bloggen och fråga om han kom ihåg mig. Och visst gjorde han det! Han hade t.o.m sparat min första powerpointpresentation, hur ball är inte det? Det känns som ljusår sedan jag gjorde den, den materialiserar den nyblivna kaxiga, naiva, smått egocentriska 18-åring jag var då. Jag kommer lägga upp hela presentationen i ett senare inlägg för den är för bra för att jag ska undanhålla den från er.

Men min lärare hade sparat studentbilder också som han skickade med. Håll i hatten vad långt hår jag hade då. Och uppenbara lösnaglar. Och var lyckligast i världen.


Omkullkastade planer

Vad konstigt. Jag tog hem Macen med intentionen att lägga över alla Villervalleavsnitt på den externa och sen lägga mig i sängen och kolla på dem på den stationära. Nu har jag lagt över alla avsnitten, satt igång den trögstartade stationära och så poff! Jag är inte längre sugen på alla kolla. Och det här är ändå något som jag sett fram emot i flera timmar. Det skapar tomhet och förvirring inombords för såhär brukar inte jag göra. Jag brukar ha en plan och sen så följer jag den.

Kommer jag ge upp fler planer lika lättvändigt? Hoppas inte det, då skulle det inre kontrollfreaket ta livet av sig.

Ännu konstigare är att jag inte är trött. Klockan är över 23. Jag borde dreglat på kudden för en timme sen.

Måste vara något skumt på gång, fullmåne snart kanske?

3 926 kr

Yes, så mycket är den här bloggen värd. Snart kommer jag nog att gå om Blondinbella vad gäller feta reklamkontrakt.

Här kan ni se hur mycket era ord är värda.


Äta bör man


Snart ska jag bära mer sprit än vad jag brukar hantera en jobbkväll på kåren, typ. Styrt upp middagträff med Mattias, Malou och deras respektive entoutage innan festen på lördag. "Hej hej, vi skulle boka ett bord till vårt lilla sällskap. Hur många vi blir? Vi är 15 stycken". Haha lycka till att vi kommer få plats någon annanstans än McDonalds barnbord. Men det är viktigt med mat. Note to self: ät ordentligt innan så du inte blir för full och gör bort dig. Enkla instruktioner, får se hur bra det går att följa dem.

Soon fika med Åsa, har ju fem års skvaller att ta igen, det är inget man river av över en öl så vi får ta det ett år i taget.

W.T.A.I

Den 14 juni kommer bli en bra dag. Kanske den bästa på hela sommaren. Kvällen innan kommer Tessan och Anderas upp (yes, nu slopar jag alla förkortningar) till Uppsala och sen blir det W.T.A.I hela lördagen. Kommer säkert fälla en tår eller tjugo när de åker hem igen på söndagen, men nu är jag bara så glad över att de kommer upp!

Förra W.T.A.I kom jag hem med blöta trosor och en punkad cykel, får se hur det slutar den här gången.

Om Internet

Hörde precis en liknelse som är så klockren att jag bara vill krama upphovsmannen.

"Internet är som grisen
Särimner, det återuppstår alltid på nytt."

Mycket vackert sagt.

Äntligen måndag

Ny vecka, nya tag. Tycker ni att det känns lite kämpigt? Gör då som jag, börja dagen med den här låten:


Boston

Snart är det säsongsavslutning för Andra Avenyn. Idag visades näst sista avsnittet. Där berättar Jossan för sin pojkvän att hon ska flytta till Boston för att plugga. Hon hade sökt dit innan de träffades.

Känns det här igen? Bara lite för mycket. Är det någon som har tipsat manusförfattarna för att de vet att jag kollar och tyckte att det vore ett kul sätt att vrida om kniven lite? För visst känns det. Och jag lyssnar på Orup:

(Och jag måste ha retat gudarna)
(Måste gjort nåt fel)
För ända sen den dan du for
så har jag bara regn hos mig

(Kom tillbaks och gör det fort nu)
(Här är blött och kallt)
För ända sen den dan du for
Så har jag bara regn hos mig

Och jag minns när du var här
och solen lyste som sig bör
I trädgården vi solade
som andra människor gör
Men nu är jag lika genomblöt
som gräset utanför
och jag blir inte torrare



Facebook ad

Ska jag?


Äckligt men intressant

Det här är rätt äckligt men intressant. I fredags morse lämnade jag min lägenhet och kom nyss hem efter att ha spenderat fredag och lördag natt hemma hos mamma och pappa. I fredagsmorse lagade jag matlåda innan jag gick till jobbet (det är värt ett eget inlägg) och när jag var klar hällde (stavas det så? har helt hjärnsläpp) jag vatten i den ostsåskladdiga stekpannan och ställde den på diskbänken. Inte en tanke på att jag inte skulle komma hem på kvällen och kunna göra rent den.

På samma sätt glömde jag bort skålen med nyponsoppa som jag drack på torsdagkvällen (värmer topp topp när det är kallt), ställde ifrån mig den på nattduksbordet med en del soppa kvar i botten som jag inte orkade dricka upp. Den glömde jag alltså också.

Kom hem nyss och gjorde rent stekpannan. Innehållet hade förvandlats till slemmigt ostsåsvatten, luktade lite men det var inte värre än så. Nyponsoppan däremot hade massa små mögelöar som flöt omkring i botten. Tänk vad snabbt det kan gå. Först trodde jag att den markanta skillnaden i mögelutvecklig berodde på att den ena stod i köket och den andra i sovrummet, men så fort jag började skriva så kom jag på att det måste vara för att ostsåsen var utspädd med vatten som den inte började mögla, visst måste det vara så?

Hursomhelst tycker jag att det är äckligt men intressant med mögel.

Nu ska jag ladda och sätta på min mobil som har varit avstängd sedan i lördags eftersom jag inte haft batterier eller laddare till den. Hoppas att den inte är full med massa jobbiga mobilsvar. Trevliga mobilsvar med fulla människor är bara kul. Mindre kul om det bara är mobilsvar av sorten "ring mig NU - skitviktig jobbsak som gör att jorden går under om du inte fixar den NU NU NU!". Fingers crossed.

Dr. Alban

Jag väntar med spänning, den här duon kan ju inte bli annat än en hit:



Medan jag väntar så stillar jag mitt Dr. Alban-begär
här, bästa remixen ever.

Komasömn

Att vara hemma hos mamma och pappa har alltid samma effekt på mig: jag vill sova. Har diskuterat detta på jobbet och jag är inte ensam. Att komma hem till föräldrahemmet verkar driva de flesta till någon typ av komasömn. Imorse vaknade jag inte förrän *trumvirvel* kl 9:36!

Det måste ju bero på att här kan jag släppa allt, det finns inga måsten och ärligt talat så finns det inte så mycket annat att göra än att ta det lugnt. Slösurfa, kolla på film och läsa böcker. Och sova. Ta igen sig.

Så nu ska jag sova middag, i mina föräldrars säng. Precis som barn gör.

Mitt lokalsinne

Nu har det bekräftats än en gång; mitt dåliga lokalsinne. Det verkar som att jag utsöndrar någon typ av lukt är är omsluten av en aura som meddelar omvärlden att här kommer en tjej som inte har någon aning om vart hon är och hur hon ska hitta fram.

Var ute och gick med Lukas nyss och när man är ute med en hund så vill alla prata med en, hund=isbrytare. Alltså stod jag och pratade med några barn, när det är dags att gå frågar de var jag bor någonstans. Jag svarar att jag inte bor här, att jag bara är här och vaktar hunden. "Men, då kommer ju inte du hitta hem", säger den där söta 5-åringen. Kände han på sig att jag gick lite vilse igår, syns det fortfarande utanpå mig? Skarpsynt unge det där.

Sing-a-long

Tittar på Sing-a-long, säsongsavslutning. Alla deltagare är taggade, men jag är redan kär. I Niklas Andersson , musikalartisten. Kan vi gå och kolla på My fair lady? Han är ju sååå bra! an tyvärr inte lägga upp någon bild eftersom alla jag hittar på google ser ut som skräp, mkt snyggare på tv. Nu står han upp på podiet och sjunger, vilken man.

För övrigt så går hundvaktandet bra, promenad i Gamla Uppsala och massa mys. Batterierna laddas.

Grattis pappa!

Idag ska pappa firas, grattis grattis lilla pappa!

Åker hem till föräldrarna ikväll för att äta gott och sen ska jag stanna där som hundvakt hela helgen. Ta det superlugnt på alla plan, måste ju ladda inför det som kommer. Två partyhelger med jobbet väntar.

Nästa helg: Schlager på högsta nivå. Den här festen har jag fått höra om sedan jag började här. Att säga att jag se fram emot den är en liten underdrift.

Nästnästa helg: Går båten till Sandhamn tidigt på morgonen, will be back på söndag. Noll utvilad, bakis och brun hoppas jag. Weekend i skärgården alltså.

För att orka med det här ska jag alltså vila i helgen, skööönt

Dansbandsdöden

Ett fantastiskt klipp om varför det bör utfärdas en straffavgift och indraget utskänkningstillstånd till de krogar som spelar diskomusik. Jag skrattar högt för mig själv.


Onormalt

Saker som inte är normalt:

1. Om jag kliver upp kl 7 en torsdag, äter frukost kl 7.15 så är jag hungrig som en varg igen runt kl 11.30 och längtar till lunch.
Om jag kliver upp kl 7 en lördag, äter frukost kl 7.15 så börjar jag inte fundera över lunch förrän vid kl 13 någongång. Undrar om det är så att man blir mer hungrig av att skriva offert än att kolla på på Gossip Girl.

2. Man har ju några sidor som man alltid besöker och de flesta av mina följer normen (typ samma som alla andra alltså: Facebook, Aftonbladet, Washington Post, Resume, Dagens Media). Men det finns en annan helt otippad favoritsida som jag besöker flera gånger om dagen: Allt om barn. Jag läser bloggar och krönikor om barn, stora som små. Är inte ett dugg sugen på barn, men det är kul att läsa om dem.

Good Cop, Baby Cop

Ni har väl sett the Landlord? Den är ju hur bra som helst fortfarande trots att den har cirkulerat runt hela Internet några varv. Men här är uppföljaren Good Cop, Baby Cop. Pearl is back! Kan vara så att allt Will Ferrell rör vid förvandlas till något fantastiskt.



Lite dålig kvalitet på den som ligger på youtube, bättre upplösning
här på Wills egen site.

Orange

Jag är kär. Jäkla N som tipsade mig om den här sidan, nu kommer inte jag kunna jobba på flera dagar.

Vill, vill, VI HA! Den här stolen är så cool att jag måste nypa mig själv i armen för att fatta att den är sann.


Jag är en ledare (?)

Gjorde ett sånt där personlighetstest. Blev visst ledare (35% ledare, 28% äventyrare, 25% beskyddare, 11% diplomat). Det var ju inga direkt chockande siffror. Eller?

Såhär beskrivs en ledare/äventyrare:

"Du söker utmaningar i ditt liv. Du är en modig, hårdhudad, självständig och orädd filosof som gillar att fundera på idéer och problem ordentligt innan du tar ett beslut. Du har lätt för att fokusera och är uthållig, systematisk och skicklig när du håller på med dina intressen eller eftersträvar dina mål.

Du är självsäker och du uppskattar de möjligheter du ges när du arbetar hårt.

Du har mycket energi, tänker snabbt, tar beslut fortare än andra och ogillar onödiga regler. Du har även ett rationellt förhållningssätt till andra människor, saker och idéer.

Du gillar inte att småprata och därmed tycker du inte att det finns någon anledning till att stå och tala med människor du inte har något gemensamt med. Du söker dig istället till män och kvinnor som kan utmana ditt snabba intellekt och som är rappa i sina kommentarer.

Du är okonventionell i dina attityder och värderingar och du kan anses oförskämd. Du gillar spontana människor och du är en spännande, mycket drivande och krävande vän och kollega."

Är det där jag? Vad tycker ni?

Brun mat is bad for you

Man ska passa sig för brun mat skriver Aftonbladet, den gör att du åldras i förtid. Ju sötare och brunare mat, dessto farligare. Här är listan på deras does and don'ts:

Det här bör du undvika

  Rostat bröd - visst händer det, rätt ofta faktiskt ifall jag inte hunnit tina brödet innan

  Knäckebröd - mmm, knäckebröd och makrill i tomatsås, äter det minst en gång i veckan

  Skorpor - väldigt sällan, har en påse som alltid har stått i skafferiet, tar aldrig slut

  Kakor - inget större fan av kakor, värre med bullar

  Mörka läskdrycker - ge mig Cola, ge mig Pepsi Max

  Mörkt öl - ibland är det tur att favoritölen är Budweiser

  Kaffe (särskilt mörkrostat) - jag visste det! kaffe är inte bra

  Kinesisk soja - haha jag har soja på ALLT

  Balsamvinäger - woka eller göra en sallad utan det går ju inte

  Rostade jordnötter - rostade eller orostade? spelar kvittaroll

  Ugnstekt kött och fisk - mest i stekpannan och det är ju ännu värre

  Ost- och mjölkrika produkter - ingen ren mjölk, men keso, brié och sånt väger upp det

  Glass - hallå! det är sommar, man kommer äta massa glass

  Babymat - yes! äntligen en grej som jag kan låta bli

  Mjölkpulver - va? klassas inte det som barnmat?

  Äggpulver - nää bara riktiga ägg

Ät det här i stället

  Körsbär - gillar inte

  Chilipeppar - inte rent, men visst blir det en del chili

  Kål och broccoli - broccoli, fast bara med soja på så det blir ju plusminusnoll

  Gurkmeja - va? det smakar ju ingenting

  Sojabönor - nix, no thanks

  Grönt te - var tionde kopp blir grön, resten är svart

  Yerbamate - har jag inte en susning om vad det är

  Rabarber - rabarber är jättegott, men äter det inte så ofta. dags för rabarberpaj alltså

  Äpple - eller varför inte en äppelpaj?

  Lök - röd, gul, vit - jag gillar alla sorter

  Citrusfrukter - självklart!

  Rödvin - det här är min räddning, alla grejer på don't-listan vägs upp av allt rödvin jag dricker


 

 


Solig helg

Attans vad skönt det har varit! Drack precis lagom mycket öl på uteserveringen på Snaps i fredags. Blev t.o.m promenad hela vägen dit från jobbet. E kom också och gjorde oss sällskap.

Slöa på balkongen hela lördagen och sen möta upp E och gå hem hit för att vaxa ben och färga håret. Jag kved en hel del av smärta men är nöjd med resultatet.

Hade inte ens hunnit in i duschen när N och L kom. Grillning nere vid ån med massa gott och vin. Det är tur att vi har tummat på att göra det här ofta i sommar för man kan väl aldrig tröttna på grillat, trevligt sällskap och kvällssol?

På söndagen låg jag och E på balkongen och sprang ner till tvättstugan med jämna mellanrum. Vi skulle åka till Stockholm på eftermiddagen för att gå på en fotoutställning, men gissa vilka som somnade i solen och missade massa tåg? Vi såklart. Men det var väldigt väldigt skönt att få vila ut. E satte sig på tåget sen och jag käkade middagspizza på bryggan tillsammans med E och L. Matade änder med resterna och sen åkte vi hem med magen full av pizza.

Bänkade mig framför del 1 av Villevalle i Söderhavet. Ren och skär njutning. Fällde några stilla tårar till avskedsscenen, myste och log åt det käcka språket och skrattade åt den präktiga humorn. Mmm, lovely. Förresten är det lite lustigt att serien heter Villervalle i Söderhavet. Han var ju aldrig någon annanstans. Det finns inga uppföljare som Villervalle i Småland, Villervalle på Mallorca, osv.

Fredag!

Blev en inställd middag ikväll. Det kompenserar jag genom att dra med jobbarkompisarna till Snaps. Öl ikväll, vin imorn!

Trallala :)

Mustaschkampen

Just nu pågår Mustaschkampen som är Cancerfondens kampanj för prostatacancer, en sjukdom som inte är särskilt uppmärksammad men varjr år dör ca 2 500 män i Sverige i prostatacancer.

Jag kan tyvärr inte odla någon mustasch, men det kan ni grabbar. Så passa på att fixa lite ansiktsbehåring som inte bara är snyggt utan också representerar något viktigt.

Fotografier

Nu gjorde jag precis något som fick det att suga till i maggropen. Har installerat den externa hårddisken så att den funkar med den stationära datorn nu också. Och alldeles precis nu la jag över alla Halmstadbilder på den externa och raderade dem från den stationära. Läskigt. Kan ni gissa hur många det blev?

115 mappar

6 151 bilder

Jag bodde i Halmstad i 2½ år (Floridatiden är borträknad, den mappen innehöll "bara 3 795 bilder). Det blir alltså 913 dagar i Halmstad. Detta betyder att jag i snitt knäppte 6,7 bilder om dagen. Not to bad.

Att välja ut en favoritbild bland alla 6 000 går inte, men något anmärkningsvärt är det av 115 mappar så heter hela 14 mappar "Kåren (datum)". Utöver detta så heter alla olika mappar med temafester (80-tal, Hjärtslaget, gasquer, osv) något helt annat trots att de också tog plats på Kåren.

Förresten är det inte lite kontroversiellt att döpa ett inlägg till "Fotografier" och sedan inte lägga in en endaste bild? Så kan det gå.

Hon är tillbaka

Jag hade glömt bort det! Men vilken lycka det var igår att upptäcka att hon är tillbaka.

Hon: Gossip Girl

Hur spännande är det inte? Hur cool är inte Chuck Bass? En pojkspoling, javisst. Men en het och cool pojkspoling. Och intrigerna, dialogerna, attityden. I love it. Nästa tisdag kommer inte jag och K äta lunch tillsammans med de andra. Vi ska stanna framför datorn, äta där och kolla på det nya avsnittet tillsammans.
image306


Triss i kungar

Jag har ju redan slagit mig in på banan "namedroppa snygga kändiskillar". Gick ut hårt med Brolle, men ikväll var det triss i kungar på Extra Extra på trean. Tomas Järvheden, Robin Paulsson och Anton Körberg.

   

Jag har inte missat ett avsnitt av Stå Upp (Järvehedens show på SVT), eller Robins talkshow Robins och just nu lyssnar jag på Happy Pill (Körbergs band). Det är alltså inte bara stiliga grabbar, de är bra också. Eller kan det vara så att de blir stiliga för att de är bra?

Well well, det jag undrar är om den här typen av smak är mer ok än Brolle? Fast det här kanske inte ens kan räknas som en smak, de ser ju faktiskt rätt olika ut.


Gröna Lund

Skulle ha satt mig på tåget igen för en middag med M, men han är sjuk och hängig så istället för att agera skjuksköterska sitter jag här nyduschad och funderar på att promenera bort till Luthagens Livs, köpa onormalt mycket avokado och bara njuta.

Trött och seg i kroppen trots att det bara är lördag (så här brukar man ju må på söndagarna). Efter jobbet igår käkade jag middag med E och T som är upp i Stockholm. Sen blev det fina drinkar på Inferno innan vi insåg att sunkhank är mera vår stil så resten av kvällen satt vi på Dovas, drack billig öl och översaltade popcorn. De är hur snälla och underbara som helst som lät mig få ett hörn av sängen.

Idag började vi lite segt men när vi väl kom igång så blev det en tur till Gröna Lund, åka lite och sen sitta vid vattnet och dricka öl. Fast det blev cola för min del som var helt skakig efter att ha åkt Extreme. Så skönt att bara strosa omkring, spela bort lite pengar på chokladhjul och titta på folk. Vi köpte säsongskort på en gång så det lär bli en hel del besök där i sommar. Kanske lika bra att köpa ett till Skansen också? För dit ska vi kila varje tisdagkväll efter jobbet och njuta av Allsången.

Finns det något bättre än att bara stanna upp ibland och känna sig helt nöjd? Tror inte det va.

Brolle Jr

Jag kommer ihåg när jag såg och hörde honom för första gången. Det var i Voxpop för en herrans massa år sen. Jag skämdes redan då för att jag tyckte att han var snygg. Och hade en så härlig röst. Nu är han tillbaka i rampljuset. Det blir mycket outande av diverse gulity pleasure i den här bloggen, men här kommer en till: Jag är svag för Brolle Jr. Det finns ingen bra förklaring till det och jag märker ju att inte ens tidens tand kan ändra på det.

Har förstått att hen är med i det där programmet Körslaget. Jag har aldrig sett det, har inte en susning om vilken kanal eller tid det går på. Jag nöjer mig med youtube-klipp och google-bilder.

image299