En hård två-dagars

Baksmällan har nått sin kulmen. Känner mig som 100 år för det var länge sedan jag körde en tvådagars. Det började med after work i fredags, några glas rött och en trevlig kväll med frågesport och sen lite alfapet där undertecknad sopade mattan med en dålig förlorare, lyckokänslan var på topp. När det var dags för stängning fick de i princip kasta ut mig, E och S som var sist kvar. Vi ville inte avsluta kvällen då än så vi fortsatte till Hasplokalen. Där blev det mkt dans och mera vin. Ovanligt med killar som kan dansa, S kan det. Jag och E var helt lost på den fronten så vi snubblade över våra egna fötter och kan därför visa upp en stor samling blåmärken. Men det var en riktigt kul kväll. S utnyttjade mitt vindränkta tillstånd och övertalade mig till att bli fotograf för Hasp. Vilken tur att jag inte har andra grejer att göra :p När S och E satt och plinkade på pianot vid 5-tiden på morgonen drog jag mig hemåt.

Igår på dagen hjälpte jag till under E:s och T:s stapplande in i sambolivet. Sen så satt jag, E och M här hos mig, drack vin och mumsiga o'boydrinkar, efter ett tag så åkte vi till T och hans numera rätt så tomma lägenhet. Hans GBG-kompisar var oxå med. "Sten, sax och påse-utmaningar" genomsyrade hela förfesten. Vi var nog rätt sega på att komma iväg och efter att jag och J varit lite vilse så hamnade vi till slut på Club Moon. Jag kom ut krogen i Halmstad för första gången på över ett år! Det var väldigt snyggt där inne, tillbringade kanske 2 minuter på dansgolvet och resten gick åt till barhäng och mingel. En trevlig kväll, men jag och krogen går inte alltid ihop och det kommer nog dröja ett tag innan jag ger mig ut i krogvärlden igen.

Jag och E på toaletten inne på Club Moon



Idag har jag varit gräsligt bakis som sagt var, uträttat typ noll. Lr jo har ju pratat med Mr Germany, hoppas verkligen att han kommer hit som han har lovat.


All-American Rejects - Drive away

CSN

Mkt stark pengaoro just nu, CSN kan inte ens säga när jag kan lämna min studieförsäkran. Tack så hemskt mkt lillebror som inte kunde få tummen ur och lämna in mina papper i tid.

Var på Eurostop idag och fick lite jobbtider, finally. Hade T med mig så vi käkade lite Maxmat (tråkigt mkt jag har saknat vitlöksdipp) och strosade runt på tid som vi egentligen borde ha använt till att plugga. Borde plugga nu oxå, men vill hellre kolla på film och äta ostbågar för att vara utvilad inför quiz ikväll.


Fall Out Boy - Grand theft autumn

Diskmaskinstriumf

Att jobba som barvärd igen vad både kul och jobbigt. Det var lite mer oorganiserat än vad jag minns det, men barmästarna var alla okända ansikten för mig men de gjorde ett kanonjobb. Att ha folk som man kan räkna med i spritbaren är guld värt. Att majoriteten av jobbstyrkan var killar kan ha med saken att göra. Inte för att tjejer gör ett sämre jobb men för att de har en tendens att säga "ahh men jag vill bara byta plats om jag får stå tillsammans med Sanna/Karin/Lisa/Kajsa" osv. Min svurna fiende diskmaskinen var mer samarbetsvillig än den någonsin varit förut (glad att se mig igen kanske?) och jag fick ihop den på första försöket, kände mig som en golfare som fick till ett hole in one.

Sov läänge imorse, men med tanke på att jag jobbade halva natten så var sömnmängden ändå i underkant. Har käkat bakismat med H trots att jag var spiknykter igår. Har oxå hunnit med lite tvättstuga och plugg. Inget städande idag och ingen vettig middag heller. Var sugen på pyttipanna men åt ju faktiskt det på kåren igår. Det är quiz-night imorn så då hoppas jag på riktig mat.

Kollade på "A night at the museum" ikväll, är det bara jag som blev rätt så rädd av den? Men eftersom the love of my life, Owen Wilson, var med i den så kan jag överse med allt sådant. Appropå love så har jag en telefondejt med Mr Germany på söndag, blir nästan lite fnittrig när jag tänker på det trots att det inte är ngt sånt mellan oss.

Nu är kl snart 3 på natten och tanken är att jag ska gå upp senast kl 10 imorn för att ta mig till eurostop. Har inga egentliga ärenden där förutom att jag vill säga hej till mina jobbarkompisar. Blir det inte så är träning ett måste.

Jag (lr snarare min bitch) har köpt biljetter till Melody Club konsert nästa vecka. Lyssnar på deras senaste skiva " Scream" just nu, hade helt glömt bort att de var så här bra!

Nej nu måste jag sluta blogga, börja sova (sagt med Knäckehäxans röst)


Melody Club - Don't fake the real thing

Den lata vardagen

Mitt hem lämpar sig för den omvända varianten av "hela havet stormar". Du förlorar om du inte lyckas nudda golvet. Det är illa för psyket att bo så här, men trots enträget gnäll från min sida (riktat mot mig själv), så lyckas jag inte ta mig för att städa upp. Dagens mål är att få undan alla skor+diska. Allting utöver det får ses som en enorm bedrift.

Är väldigt gå-ut-sugen, men ska tillbringa kvällen och större delen av natten på kåren, inte full och glad som jag skulle vilja utan ska istället återigen axla rollen som barvärd. Känner mig smått ringrostig, har ingen aning om vilka mina barmästare är och har troligtvis glömt hur man plockar isär diskmaskinen.

Blir sinnessjukt lat av att bara gå i skolan en gång i veckan, borde börja med datafria dagar och börja laga riktig mat igen. Kex och fil fyller nog inte riktigt upp hela matpyramiden.

Blandade känslor

Wii har pratat med Jenn idag, saknar henne och tjejerna helt sjukt mkt. Hur kan man va borta ett halvår, komma tillbaka och ingenting har förändrats? Bara jag har förändrats, iaf på insidan. Det känns bra.

Känns mindre bra att jag inte kommer vara på plats på morfars begravning på tisdag. Träffa honom inte så ofta sen jag flyttade men nu när han är borta känner jag hur mkt jag saknar honom. Han har alltid varit tryggheten.

Det mesta är rätt twisted just nu, måste bara hitta nån form av balans igen. Hoppas på att rutinerna kommer när skolan sätter igång. Var så kul att träffa jobbarkompisarna igen och alla andra här nere. Halmstad är verkligen hemma nu.