I heart mangeln

Det blev shopping, men bara välbehövlig sådan. Och två till byxor idag, jodå, det behöver jag visst. Har fixat ny nätverkskabel också så nu ligger jag utslagen i min egen säng och bloggar, skönt det.

Middag hemma hos N, igår trevligt och gott. Sånt här borde vi göra oftare. Inte bara säga utan faktiskt göra slag i saken också. Ikväll blir det bio tillsammans med N, ska kolla på Underbar och älskad av alla, feelgood-film och jag gillade boken så det blir förhoppningsvis en bra upplevelse.

Nu har jag invigt kokplattorna, det blev kokta ägg till frukost. Slog på fläkten för första gången, den låter ungefär som en helikoptermotor, vad angenämt. Turligt nog drar den åt sig allt matos på nolltid så den behöver inte stå på några längre stunder. Nu är det dags för dagens andra premiär: första tvätten i ny tvättstuga. Jag har en mangel igen ♥ Älskar att mangla sängkläder och handdukar, de åker in alldeles fluffiga och kommer ut som platta fina paket. Tvättstugan ligger i källaren, läskig källare när lamporna slocknar. Ni vet en sån där med vitkalkade väggar, rör som låter och lååånga gångar.

image246
Mamma utstötte glada tillrop när hon såg den här gamla stenmangeln. Den ska tydligen vara helt grym och oöverträfflig säger hon. Men den törs inte jag använda (en vanlig bordsmangel does it for me) för jag är ganska säker på att jag skulle kunna ta livet av mig om jag skulle försöka dra igrång den.

Kommentarer
Postat av: linda

ja gamla mangeln ser livsfarlig ut..

2007-08-31 @ 19:31:03
Postat av: Nina

Mageln var inte att leka med alltså! Scary.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback