Jag ler falskt och biter ihop

Regnet öser ner och åskar gör det också. Nyss kom en kund (iklädd regnjacka och gummistövlar) och bad mig (iklädd byggbyxor, truckskor med hål i och t-shirt) att hämta en betongplint på utegården. Hon ville inte gå ut själv eftersom det regnade. Jag tittade menande ner på hennes gummiklädda fötter och tänkte tyst "kunden har alltid rätt trots att de är idioter, kunden har alltid rätt trots osv" innan jag sprang ut i spöregnet.

Kommentarer
Postat av: josefin

ucha ja regnar hela tiden man blir galen

Postat av: Linda

jasmine jag tycker du ska vara lite mer uppriktigt mot kunderna fast vara väldigt glad och le. För då kan de inte anklaga dig för att vara otrevlig. fast du e ju expert på att le falskt och bita ihop hehe

2007-06-28 @ 08:53:40
URL: http://lindsing.blogg.se
Postat av: Linda

ha ha flera år! Hoppas min trycks på stop snart. Ja du G är helt borta på mornarna. Tex. han har samma alarm signal som ring signal. En morgon ringde en jobbarkompis o skulle väcka honom man han trodde det var alarm och tryckte bort det todde han men han svarade egentligen, jag hörde i luren "hallå hallå" Det upprepades 3 ggr... jag låg där och sa -svara det är nån som ringder ju! men han fatta noll. Vette tusan hur han lyckades ringa dig. =)

2007-06-28 @ 21:53:42
URL: http://lindsing.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback