Lördagstrött

Jag bor i en studentlägenhet vilket gör att toleransen för mycket festande runt omkring är hög. De flesta tar dock oftast hänsyn till sina grannar och det är bra ljudisolerat här (så länge inte nån står i korridoren och pratar, då hörs allt). Har lagt märke till ett återkommande fenomen. När man har fest i sin lägenhet så är oftast lägenhetsdörren stängd och festen är inget som öriga boende märker så mycket av. Är det däremot fest i någon av lokalerna som finns på vare våning står oftast dörren till dessa på vid gavel och hela korridoren får lyssna till allsång. Minst sagt störande tycker en trött utarbetad gnällig Jasmine.

igår blev det en trevlig kväll. Började med bubbelvin tllsammans med A hemma hos mig. Sen en snabbis till AW på kåren, men det var bara en vätskedepå i vår färd ner på stan för att gå på Helvetets afterwork. Bra med piano och skönsång, minuspoäng för det undemåliga ölutbudet. Studsade inte till jobbet imorse men kröp inte heller.

Jobbar nu hårt på att orka hålla mig vaken fram till månförmörkelsen inatt, orka orka. Kommer iofs inte kunna somna med "öppen dörr-festen" här nedanför ändå.

The Streets - Dry your eyes

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback