Glöm inte

Skönt med middag och film hos H igår, en update och så är hon ju faktiskt en av två som går med på att kolla på sånna där dussinkomedier som jag gillar. Vi tittade på Employee of the month med Jessica Simpson. Hade låga förväntningar men Simpson hade inte en särskilt stor roll och i övrigt så var den riktigt kul. Det var Wal-Martnostalgi för vår del.

Idag gjorde vi de sista ändringarna på uppsatsen, nu är det bara korrektläsning kvar men den får vänta lite för i helgen så är det lite ledigt som gäller. EXAMEN imorn :D Glöm inte bort att gratulera mig då, hint hint. Först yummie frukost på Espresso House, sen champangefrukost (mest champange såklart) hos H och därefter till skolan för att ha examenslunch tillsammans med lärarna. På kvällen är det middag på Plaka med mkvarna och sen får vi väl se hur kvällen slutar.

Coopar på lördagförmiddag sen så blir det pubtömning all night long. Årets mission är att inte somna på kåren, kladda glass i håret eller tappa bort skorna.

Sommarfest ikväll, ytterligare en middag som jag inte behöver laga. Egen matlagning krävs inte förrän tidigast söndag :)

Förresten så är Robins på SVT riktigt klockrent ibland. Hittade inget klipp på Rikard Palms felsägning. Men det
här Björnes Magasinklippet är helt ok det med.

Kommentarer
Postat av: Nina

GRATTIS gummsan! Du är bäst. Helt enkelt =)

Postat av: Jasmine

http://switchbitch.blogg.se/

2007-06-02 @ 10:44:35
URL: http://shazmine.blogg.se
Postat av: Emma

hallå, dog du? har du inte återhämtad dig efter festligheterna än? uppdatera mera.

2007-06-03 @ 11:41:04
URL: http://emmasnya.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback