Sköna Sandhamn!

Vi har upprepat samma mening om och om under hela helgen: "Just nu kan det inte finnas någon som har det bättre än vad vi har". Det har varit så underbart, en välbehövlig minisemester uti skärgården.

I fredags hjäpte jag Emely att flytta, drack flyttöl och sov över där. Tidigt på lördag morgon mötte jag upp Anna och Malou på kontoret där vi hade förvarat helgens förtäring. Vi släpade med oss allt, åkte ner till hamnen, klev på båten och inväntade grabbarna. Två mycket trötta, försenade, bakfulla killar. Men alla kom med på båten. Där sov vi från och till hela resan över, slappheten som skulle prägla hela helgen hade redan kickat in.

Att kliva av i Sandhamn var som att komma till en underbar sommarvärld, strålande sol och grusvägar som slingrade sig runt röda hus med vita knutar. Vi lämnade hamnkanten och gick upp till Annas sommarställe, packade in våra grejer och sen drog vi till Seglarhotellet för lunch. Tog dagens första öl medan vi väntade på att få ett bord. Njöt av en skön buffé och hamnutsikten. Njuuuutning.

Tillbaka hemma hos Anna la vi oss i trädgården för att njuta av solen. Snart sov vi alla som små grisar. Vaknade upp, drack lite rosé, slumrade lite till, vaknade till och så höll vi på hela eftermiddagen ackompanjerande av skön musik och popcorn. En mysig hög människor som inte bara är kollegor utan också kompisar.

Efter att jag och Max bränt oss duktigt i solen svidade vi om och gick tillbaka till Seglarhotellet för att käka middag. Utsökta musslor och en aioli to die for. Avslutade med avec och dessert innan vi lullade tillbaka hem. Eldade i trädgården, körde dryckeslekar till vårat vin, öl och whiskey.Myyyysig partystämning.

För tredje gången på en dag besökte vi Seglarhotellet där vi ägde ut alla på dansgolvet. Strålande jobbat hörni!

Efterfest i köket och tidigt i morse (eller väldigt sent på natten, beror ju på hur man ser på det) kröp vi alla i säng. Vaknade upp och visst fanns baksmällan där men det kunde varit värre. Stor utomhusfrukost i solen gjorde att allt kändes lite bättre. I ett väldigt lugnt tempo packade och städade vi innan det var dags att gå ner till båten.

Där i kön träffar jag på gamla bekanta från Halmstad, Tomas och Erik. Kul! Nu har vi bokat in en lunch de närmaste veckorna, Emely följer du med?

Sjukt skön helg! Trots att jag är bakis och lite sliten så känner man sig ändå som ny, batterierna är uppladdade och uppeppade. Och finaste, bästa sällskapet har jag haft med mig, tack tack!

Bild 1: Så här började Kim sin resa, däckad över bordet på båten
Bild 2: Mitt resesällskap på mysiga hamnpromenaden
Bild 3: Öl ett av många
Bild 4: Skönaste gänget käkar lunch
Bild 5: Tre tre små grisarna i solen
Bild 6: Popcorn i gröngräset
Bild 7: Svider det lite Max?
Bild 8: Sexy ladies
Bild 9: Max, Anna, Malou och Kim på väg till middagen
Bild 10: Njutning på bild
Bild 11: Eld och vinsugna vänner på förfesten
Bild 12: Kungar på dansgolvet
Bild 13: Frukost ute i trädgården
Bild 14: Och Kim avslutade sin resa precis som han började den

Kim var lite trött på vägen över till Sandhamn  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback