Enköping

Vilken kväll det blev igår! Avtackningsfest för (mycket saknade) kollegor som slutat. Ingen hade fått veta något om vad som skulle ske under kvällen. Först drinkar på kontoret sen gick vi till Centralstationen, vi lät mer än en grupp hormonstinna 15-åringar på klassresa, härligt tyckte säkert alla medresenärer. Klev på ett tåg till Enköping och ockuperade hela bistrovagnen, fram med skumpa, skålade och skrålade.

Väl framme i Enköping går vi till Kioskbolaget, Prontos egen kiosk. Mera drinkar. Nästa stopp var överraskningsbesök hos Gabriels föräldrar. På vägen dit stukade Yonas foten och hoppade in som hjälte och skulle bära honom. Orkade ca 10 meter. Men när vi kom fram till trapporna så gjorde jag ett nytt försök, orkade två trappsteg sen föll både han och jag rakt bakåt. Hoppsan.

Drinkar igen innan vi gick ut på det som var Enköpings svar på Spy Bar. Det blev karaoke. Mycket karaoke.

Efter stängning kom en buss och hämtade oss. Jag har noll minnen från bussresan tillbaka till Sthlm, sov hela vägen och kommer lite vagt ihåg hur jag tog mig till kontoret, somnade vid 5 och sen upp igen två timmar senare.

Nu sitter jag här, bakis, bakis, bakis. Städar som en galning och försöker stoppa tiden lite. Inflyttningsfest här ikväll, nu laddar jag om.

Ses ikväll :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback