Storhandlat

Nu är jag tillbaka i Stockholm igen och jag lyckades fylla shoppingkassarna till bredden. Passar mig perfekt att storhandla, såväl kläder som mat. Har inte ro att strosa runt på stan särskilt ofta och ibland går det månader mellan klädinköpen.

Inför VIP-kvällen hade jag redan provat ut det jag skulle ha, skrivit upp en lista samt numrerat alla poster på listan utifrån hur de var placerade i butiken så att jag inte skulle behöva tränga mig tillbaka ner till underklädeshörnan bara för att jag glömde plocka med mig de där strumporna jag skulle ha. Tävlingsinstinkten tog över totalt, vi stod och hetsade längst fram vid dörren och tack vare min genomtänka lista var jag klar på nolltid. Kände att det hela hade gått lite för enkelt så jag tog ett varv till och spontanplockade på mig lite saker. Vid det laget hade det fyllts på med ännu mer kunder i butiken och lite fick man ju kämpa för att ta sig fram ibland. Kände mig som en jägare som stolt visade upp sitt byte när jag kom fram till kassan.

Det som fick följa med hem:

→ Ett par örhängen
→ Ett armband
→ Två t-shirts
→ Åtta par strumpor
→ Två mössor
→ Ett par leggins
→ En stickad kofta
→ En halsduk
→ Två par mjukisbyxor/pyjamasbyxor
→ Tre långa baslinnen
→ En stickad klänning
→ En lång hoodie

Inga partykläder någonstans på den där listan, men det är sådant som jag panikköper samma dag som festen är, allt på listan är sånt jag behövt men inte tagit mig tid att köpa. Tack
Nina som tipsade mig om den här kvällen, det gjorde att jag sparade massa tid och pengar. Och så fick jag ju komma till Uppsala en sväng också, alltid ett plus.

Kommentarer
Postat av: Nina

Oj blev det så mycket grejer, hehe, bra är :) Det var kul att ses, även om det bara var en liten kortis. Men nästa vecka har vi idolmys!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback