Personlighetstest

Jag gjorde ett personlighetstest som visar hur man är som person i arbetslivet och jag måste säga att det stämmer väldigt bra in på hur jag är:

Dina styrkor

Du är fullständigt övertygad om att du når dom mål du sätter upp, och du tror alltid på din egen förmåga. Du är i hög grad övertygad om att du kan prestera väl.

Även om du förstår vikten av att vara seriös på jobbet, menar du att det är väldigt viktigt att ha roligt tilsammans med kollegorna. Du värdesätter en avslappnad och munter stämning där du ofta kan skratta tillsammans med andra.

Du är väldigt energisk på jobbet och tycker om att bli utmanad av krävande arbetsuppgifter. Du tycker om att ha mycket att göra och ger allt på jobbet.

Att vara medveten om/att tänka på

Du närmar dig arbetsuppgifter på ett koncentrerat och fokuserat sätt, och tycker att detaljerna är viktiga i arbetet. Du bryr dig inte så mycket om lite mindre viktiga arbetsuppgifter.

Du gillar inte att ändra dina invanda rutiner, och du är vanligtvis försiktig med att prova nya arbetsmetoder. Oftast behöver du tid på dig att anpassa dig till nya omständigheter. Du analyserar ofta nya arbetssätt grundligt innan du beslutar dig för att använda dom.

Testet finns här.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback