Den skojiga helgen blev allt och lite till

Allt det roliga planerade var så roligt som det lät!

Tidigt i lördags kom Emma hit och vi begav oss ut på stan direkt. Jag skulle inte köpa något alls. Det är när man säger så som man kommer hem med kassar. Det blev en blandning av nytt och gammalt, mycket promenerande och så lite vin och en skagen på Kulturhustaket på det sen.

Hem till mig och vila Emmas trötta fötter i ett fotbad medans jag fixade med maten. Jajemän, det är ett trevligt hotell jag driver.

Mat och öl övergick till bubbel, som blev shots som blev drinkar. Efter det skulle vi på förfest. Alla som kan räkna sina glas kan ju börja ana ugglor i mossen här. Speciellt eftersom vi på förfesten tog med boxen. Den boxen slet jag ut påsen ur senare, stoppade under armen och försökte komma in på krogen på det sättet. Det gör man inte kan jag meddela. Så kan det gå ibland.

Med tanke på vilket skick jag var i när Emma lotsade hem mig så får det ses som en bedrift att stå pigg och nyduschad på söndagsmorgonen och bjuda på nybakat bröd.

Efter frukosten åkte vi ut till Täby galopp för att gå på bakluckeloppis. Den var lite klen, men Emma hittade iaf en väska och så blev det en glass innan vi kom tillbaka till stan.




Efter loppisen följde jag med Emma tillbaka till Uppsala där jag hoppade på en buss ut till Öregrund. Var ledig på måndagen så när jag kom fram blev det vin på klipporna (fantastisk utsikt!) och sen middag på Jakten. Dagen därpå blev det sol och faktiskt lite bad också trots att vattnet var så kallt att det gick att känna fysisk smärta i fötterna. Hade det inte varit för att klipporna var så hala att jag gled ner i vattnet hade jag nog aldrig kommit i.

Vi var alldeles för rastlösa för att ligga och sola en hel dag så det blev mycket promenader både i och utanför "city", mer vin på klippor, lunch och min första mjukglass för i år. Härligt med minisemester! På kvällen åkte jag tillbaka till Uppsala för en grillmiddag hos Emma tillsammans med tjejerna.

Mer än nöjd med helgen :)

Kommentarer
Postat av: Emma

Helgen var en av de bästa på lääänge! Mer lek!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback