Ångbåt

I torsdags var det den årliga pressjoursmiddagen och den hölls på ångbåtsfartyget s/s Blidösund. Naturligtvis åt vi ångbåtsmenyn, men den här gången bytte jag den klassiska ångbåtsbiffen mot en ugnskokt lax som var helt overkligt god. Till förrätt serverades S.O.S (smör, ost och sill) och sen punchglass till efterrätt. Till detta blev det vin, skratt och lite jobbprat.

Även en varm sensommarkväll kan bli kylig när man är ute på vattnet men det är så himla mysigt att glida omkring i skärgården. Blir man nerkyld på däck så behövs det bara ett besök i maskinrummet för att snabbt bli varm igen.

Inte helt oväntat så avslutades kvällen i Cadierbaren på Grand Hotel. Har alltid fått goda drinkar och väldigt bra service varenda gång jag varit där, rekommenderas varmt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback